Studio Music in Color

Studio Music in Color is een kleine recordingstudio dat zijn basis heeft in Kortenhoef. Vanuit zijn studio in de vrije weilanden van Wijdemeren timmert componist/muzikant/producer Angelo van den Burg aan verschillende projecten.

Al een leven lang door het culturele landschap banjerend en zijn sporen ruimschoots achtergelaten, opereert hij nu ook vanuit zijn broedplaats aan de Kortenhoefsedijk.

Zijn kracht ligt in de bundeling van talenten waarmee hij multi-disciplinaire werken creeërt waarin beeldende kunst, muziek, videokunst en spoken word op elkaar wordt losgelaten, elkaar aanvult en versterkt..

Vanaf december 2022 is Angelo een samenwerking aangegaan met toetsenist/muzikaal leider/arrangeur/producer Henk van ter Meij, hij is in 2020 afgestudeerd op het conservatorium in Haarlem. De bundeling van ervaring en jong en ambitieus komt hierin tot uiting.

Studio Music in Color is een creatieve broedplaats voor muziek, audio en beeld. De combinatie van muzikanten, beeldend kunstenaars en studiotechnici maakt dit een vruchtbare plek voor de meest creatieve ideeën.